Skoči do osrednje vsebine

  • Minister za obrambo Marjan Šarec, državni sekretar Rudi Medved in generalni direktor Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje Leon Behin so se na sedežu Gasilske zveze Slovenije sestali s predsednikom Jankom Cerkvenikom in njegovimi najožjimi sodelavci.

  • Slovenska podjetja s področja vesoljske industrije so se uspešno predstavila na 39. sejmu angleško Space Symposiumu v Colorado Springsu. Program bodo nadaljevala v Denverju, kjer bodo obiskala Gospodarsko zbornico ter Urad mestne uprave v Denverju. Tokratni obisk bo eden od pomembnih korakov za krepitev nadaljnjega sodelovanja med Slovenijo in Združenimi državami Amerike (ZDA).

  • Prestolnica Litve je danes gostila vrh predsednikov držav Pobude Tri morja, katere osrednji cilj je spodbujanje regionalnega dialoga med Baltskim, Jadranskim in Črnim morjem, ter vzporedni poslovni forum. V imenu Republike Slovenije se je tokratnega vrha udeležil obrambni minister Marjan Šarec.

Novice

Dogodki

 
Osrednje vadišče Slovenske vojske Postojna

Vabilo na posvet o varovanju okolja v Slovenski vojski na Osrednjem vadišču Postojna

Predstavnike medijev vabimo na Osrednje vadišče Slovenske vojske Postojna, kjer bo predstavitev načrtovanih aktivnosti Slovenske vojske, zaključek projekta Remediacija s strupenimi kovinami in metaloidi ter organskimi onesnažili onesnaženih tal na modelnem vojaškem strelišču, posvet na temo varovanja okolja in predstavitev lahkih kolesnih oklepnih vozil 4x4 Perun.